Wat is het Stoov alternatief van dit jaar?

0 Shares
0
0
0

Als jij het ook snel koud krijgt dan ben je echt niet de enige. Met name vrouwen merken tijdens de wintermaanden dat ze heel de dag met koude vingers en voeten rondlopen. Nu is het door de hoge gasprijzen vrij duur om dan maar altijd de kachel aan te zetten. Gelukkig is er een alternatief: het Stoov warmtekussen. Wil je te weten komen wat een Stoov warmtekussen is? En ben je op zoek naar de beste alternatieven voor een Stoov warmtekussen? Lees dit artikel dan zeker even op je gemak door. We hebben de belangrijkste informatie namelijk voor jou op een rijtje gezet!

Wat is een Stoov warmtekussen eigenlijk?

We laten je straks meer zien over de voordelen van een warmtekussen en over de beste alternatieven voor een Stoov warmtekussen. Maar voor het zover is willen we je eerst wat meer laten zien over wat een warmtekussen van dit bekende merk eigenlijk is. Een Stoov kussen is eigenlijk niets meer dan een verwarmd kussen dat is ontworpen om jou een warme kont te geven. Stoov is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van kussens voor mensen die het snel koud hebben thuis. Het Stoov kussen is dan ook een kussen met ingebouwde verwarmingselementen. Het is ontworpen voor gebruik op stoelen, banken of andere zitoppervlakken en zit echt heerlijk. Bij sommige modellen heb je een stopcontact nodig, anderen beschikken over een oplaadbare batterij.

De verwarmingselementen in het kussen verdelen de warmte gelijkmatig, zodat je de temperatuur naar wens kunt instellen. Sommige Stoov kussens zijn ook voorzien van extra functies zoals instelbare warmte-instellingen, timers of zelfs smartphone connectiviteit voor afstandsbediening. Dit laatste is natuurlijk ideaal voor de mensen die het lekker warm willen krijgen tijdens het kijken van Netflix, maar die niet zoveel zin hebben om elke keer met de handmatige knopjes aan de haal te gaan.

Dé redenen om een warmtekussen te kopen

Goed, wat zijn nu de belangrijkste redenen om een Stoov warmtekussen te kopen vraag je je af? Los van het feit dat het gewoon erg lekker is om het warm te hebben zijn er wat meer voordelen op te noemen die gepaard gaan met de aanschaf van een warmtekussen:

 • Minder last van spierpijn
  De warmte van een verwarmd kussen kan je helpen gespannen spieren te ontspannen en pijn te verlichten. Of je nu pijnlijke spieren hebt na een training, rug- of nekpijn hebt door een verkeerde houding of lijdt aan een aandoening als artritis, de warmte van het kussen kan echt wonderen doen voor de pijn die je hebt.
 • Een verbeterde bloedsomloop
  Warmtetherapie staat erom bekend dat het de bloedsomloop verbetert in het menselijk lichaam. Door een verwarmd kussen te gebruiken ben je in staat om jouw bloedsomloop te stimuleren. Dit kan op zijn beurt helpen om zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren te brengen, met als gevolg dat je je echt een stuk gezonder en fitter voelt.
 • Veel energiezuiniger dan kachels
  Verwarmde kussens zijn ontworpen om energiezuinig te zijn. Ze hebben meestal een laag energieverbruik en zijn zelfs voorzien van timers of automatische uitschakelfuncties. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van de warmte zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het energieverbruik. Ook gelijk een stuk goedkoper dan elke keer maar weer de kachel aanzetten in huis.
 • Persoonlijke warmte-instellingen
  Veel verwarmde kussens hebben instelbare warmte-instellingen. Dit stelt je in staat om de temperatuur aan te passen aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren. Deze functies zorgen ervoor dat je keer op keer zorgt voor de juiste hoeveelheid warmte. Of je nu de voorkeur geeft aan een licht verwarmd kussen of een kussen wat boven de 30 graden komt, met een warmtekussen is het allemaal mogelijk.

Beste Stoov alternatieven van 2023

Hoewel Stoov een van de eerste merken was op het gebied van warmtekussens is het zeker niet de enige. Door de grote diversiteit aan merken is het mogelijk om voor heel wat alternatieven te kiezen. Wel is het van belang om te kiezen voor de alternatieven die ook echt een goede prijs kwaliteit verhouding bieden. Benieuwd welke dit dan zijn? Hieronder vind je een selectie met dé beste alternatieven voor een Stoov warmtekussen voor het jaar 2023:

ThermaComfort van Sunbeam

Sunbeam is een gerenommeerd merk dat net als Stoov bekend staat om het grote aanbod aan verwarmingsproducten. De ThermaComfort-lijn heeft heel wat verwarmde kussens die je in staat stellen om warmtetherapie in huis te halen. Alle kussens zijn voorzien van aanpasbare instellingen voor net even wat meer persoonlijk comfort. Niet goedkoop, maar echt ontzettend goed als we kijken naar de kwaliteit.

Cozee van Gintao

Cozee is ook een merk wat je kan voorzien van kussens die zijn ontworpen om het jou zo warm mogelijk te maken. Hun kussens hebben instelbare warmteniveaus, zachte stoffen en handige functies zoals automatische uitschakeltimers. De diversiteit aan kleuren stelt je in staat om altijd weer uit te komen bij een kussen wat echt bij je past.

Relaxzen van Comfort Products

Op de laatste plaats kan je kiezen voor Relaxzen als je op zoek bent naar goede verwarmde kussens. Een groot voordeel van dit merk is dat de kussens zijn voorzien van een speciale massagefunctie. Hierdoor kan je de voordelen van massage en warmtetherapie eenvoudig combineren. Deze kussens hebben vaak meerdere massagestanden, instelbare warmte-instellingen en een heerlijk zitvlak.

Kies jij ook voor een warmtekussen?

Heb jij het ook altijd maar koud, ongeacht waar je komt? Dan is het een goed idee om eens na te denken over de aanschaf van een warmtekussen. Hoewel Stoov het beste merk is wat je kunt kiezen zijn er meer dan genoeg alternatieven zoals je al wel hebt gezien. Door een beetje goed te shoppen kan ook jij een goed warmtekussen bestellen zonder gelijk de hoofdprijs uit te geven. Dit stelt ook jou in staat om het voortaan tenminste wel lekker warm te hebben. Of je hem nu gebruikt op kantoor of op de bank, een warmtekussen is echt dé must voor alle koukleumen die dit lezen!

0 Shares
Ook interessant