Over Slordig

Het zit in je natuur of is volkomen afwezig: de drang om op te ruimen. Ongetwijfeld ben je op slordig.nl terechtgekomen, omdat die drang er niet echt blijkt te zijn. Natuurlijk is dat niet erg! Sterker nog, we begrijpen maar al te goed dat niet iedereen van nature een opruimexpert is. Het bijhouden van een georganiseerd huis (en leven) is immers een ontzettende uitdaging. 

Het team van slordig.nl bestaat uit een aantal enthousiaste schrijvers, dat je maar al te graag tips wil geven. De blog zelf bestaat uit inspirerende vragen en motiverende content, om je zo meerdere oplossingen aan te reiken. Denk aan manieren waardoor je nooit meer je sleutels kwijt raakt of het schoonmaken van je oven met een huismiddeltje. 

In het kort: we creëren blogs en tips voor sloddervossen. Maar, weet dat het zeker oké is om af en toe die sloddervos te zijn. Oók daar kunnen velen van leren.

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@slordig.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.